3 Nisan 2023 Pazartesi

KAMUI BOGU ... Gerçekten Güzel !

Merhaba Arkadaşlar,

Bu sefer ki konumuz KendoStar ailesinin bir başka ürünü olan "KAMUI" - Premium Double Cross Pitch !




KendoStar'daki ilk günümden beri sanırım göz koyduğum bir set olsa gerek. 

Görünüm olarak Tezashi Bogulara (El yapımı bir Bogu çeşidi yani) en yakın olan KAMUI Set, kesinlikle çok güzel görünüyor.

Ve artık benim de bir KAMUI Set bogum var :D

Geçtiğimiz haftalarda ilk defa kullanma şansını bulduğum bu seti sizlere anlatmak istiyorum.

KendoStar Bogu setleri içerisinde kendisine özgü bir Do-Mune'ye sahip olmaktadır. Sentetik Ceylan Derisi (Mat ve yumuşak bir deri) ile son derece karizmatik bir görünüme sahip ve sanırım en popüler Do-Dai ürünümüz olan "KHD-19" (gene mat siyah zemin üzerine damlacıklar olan model) kombine edilince karizması gitgide artmaktadır. En azından bendeki Do bu şekilde kombine edildi. .... havamı atayım  :)

Son derece hafif olmasına karşın gayet güzel bir korumaya da sahip olan bu setin gene en sevdiğim özelliği Men-Dare (Men'in kanatlarının) çok kolay bir şekilde istediğiniz şekli alması çok sevindirici.

Açıkçası bu bogumda da Menbuchi'yi (Mengane'nin etrafındaki genellikle kırmızı olan alanın adıdır) gene Siyah seçtim. İyice karalara bağladım sanırım ... hahaaha.

Uzun uzun Do-Dai konusunda çok düşündüm aslında , gene bir başka Bambu Do-Dai seçmek ister miyim diye, ancak bu Bogu'yu yada ikinci bir Bogu'ya ihtiyaç duymamda ki amacım zaten normal antrenmanlarda Bambu Do kullanmamak içindi.

Kote kesinlikle çok rahat ve yüksek oranda korumaya sahip. Çok çılgın bir kişi özellikle kolunuzu kırmak için vurmuyorsa hiç bir şey hissetmiyorsunuz.

Genel olarak Preator Bogu her ne kadar favorim olsa da bu Kamui Bogu da çok çok güzel bir set demek zorundayım. Çok pahalı olmasın ama el yapımı Bogu gibi görünsün. El yapımı Bogu gibi ağır olmasın ve daha da hafif ve yumuşak olup kolay şekil alsın diyorsanız. Kesinlikle öneririm.

Pek yakında '' Myrmidon Bogu'' hakkında eşimin yorumlarını sizlere aktaracağım. 


Not : KendoStar ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz lütfen bana ulaşmaktan çekinmeyin :)



Saygılarımla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2024 Edinburgh Kendo Seminar - Sakın Kaçırmayın !!!

Merhaba Arkadaşlar, Bilen veya araştıran arkadaşlarımızın severek takip ettiği çok keyifli bir kaç blog'tan biri olan '' Kenshi ...