16 Nisan 2023 Pazar

Kendo NW England "4.GODO-KEIKO" - 13.04.2023

Merhaba Arkadaşlar

Bir başka GODO-KEIKO sonrası gene sizlerleyim.


Bu çalışmamız her ne kadar önce olumsuz bir haber gibi görünmüş olsa da salonu gördüğümüz zaman ''Aman tanrım... keşke her zaman bu salonda çalışabilsek'' dememize neden oldu.

Bolton'da hem çok eski hem de çok büyük bir özel okul bulunmaktadır. Okul içerisinde yürüdüğünüz de kendinizi bir Harry Potter filminin içinde yer almış gibi hissediyorsunuz. Gerçekten etkileyici bir okul. 

Normal de düzenli olarak çalıştığımız salon maalesef bir sebepten müsait olmadığı için okul yönetimi bize süper bir salon ayarlamışlar. Ayrıca çok şanslı olmalıyız ki bu sefer ki GODO-KEİKO için bir araya toplanan kişi sayısı da oldukça fazlaydı.


Bir adet 7.Dan iki adet 6.Dan ve bir önce ki çalışmada olduğu gibi dört adet 5.Dan ile birlikte bir çok hevesli katılımcı bir arada güzel bir çalışma yaptık.


Gary O'Dannell 7.Dan Kyoshi

Tony Hughes 6.Dan Renshi

Andy Fisher 6.Dan Renshi (Organizasyonu yöneten kişi)

Mark Needham 5.Dan

Akın Aşnaz 5.Dan

Miyuki Fisher 5.Dan 

Adam Cullen 5.Dan



GODO-KEIKO bir çok olumlu gelişmeyi de ufak ufak beraberinde getiriyor diye inanıyorum. Çalışmalara katılan kitlenin içindekilerin hemen hemen hepsi son derece bilinçli ve çalışmaya yüksek bir motivasyonla katılıyorlar.

Umut ediyorum ki bundan sonra ki tüm çalışmalar da aynı ciddiyetle devam edecektir.



Saygılarımla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2024 Edinburgh Kendo Seminar - Sakın Kaçırmayın !!!

Merhaba Arkadaşlar, Bilen veya araştıran arkadaşlarımızın severek takip ettiği çok keyifli bir kaç blog'tan biri olan '' Kenshi ...