30 Mayıs 2012 Çarşamba

Nito Nasıl Sevilir ? Bölüm : 1


Merhaba Arkadaşlar,

Bu akşam sizlere Nito ne şekillerde, nasıl sevilir serisinin ilk bölümünü anlatarak başlıyıcam.

Nito , öyle kolay sevilemiyor maalesef. Aslında baktığınızda "heyyy .. bu çok ufak tefek , her yerini yumuştururum" diyorsunuz. Ancak, ciddi bir miktarda küçük olduğundan kendisi bu kadar sevgi yumağı olamıyorsunuz.

Günün çoğunluğunda kendileri ilgi manyağı olup kucağınızda "uyuma eylem"i yaptığından , eylemine karşılık yapabileceğiniz tek şey aslında huyuna yada suyuna giderek okşamak oluyor.

Nito , geçtiğimiz cumartesi içinde bulunduğu kafesten bana çeşitli maymunluklar yaparak kendini bana gösterdi. O an ki halini görseydiniz, eminim ki sizlerde bayılırdınız. Kafesin ızgara şeklindeki kapısına tırmanmış bir yukarı bir sağa bir sola, olmadı baş aşağıya doğru çeşitli numaralar yaparak, bakmadığınız taktirde de patisini kafesin dışına çıkararak "alooo... kime diyorum" edası ile sallaması, gerçekten muhteşemdi.

Henüz çok ama çok küçük olmasına karşın, gerçekten çok akıllı ve sevimli. Gerçi fotografının çekilmesi biraz zor şu an için, pek poz vermeyi sevmiyor kendileri... sanırım şöhret olmanın getireceği sorunlardan çekiniyor olabilir.

Ama kaçarı yok, şöhret olacak :)


Saygılarımla




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2024 Edinburgh Kendo Seminar - Sakın Kaçırmayın !!!

Merhaba Arkadaşlar, Bilen veya araştıran arkadaşlarımızın severek takip ettiği çok keyifli bir kaç blog'tan biri olan '' Kenshi ...