25 Ağustos 2023 Cuma

Kendo NW England "6.GODO-KEIKO" - 24.08.2023

Merhaba Arkadaşlar,

Bir başka ''Godo-Keiko'' ile sizlerle beraberim. 

Ağustos ayı inanılmaz bir yoğunluk ve yorgunlukla geçiyor. Önce Uluslararası seminer, ardından Tonbo Cup ve Good-Keiko ... ve bu ay için daha gitmem gereken bir sürü Kendo çalışması ve ziyaret var.

Geçtiğimiz ay o kadar yoğun bir dönemden geçtik ki, bu çalışmayı bir ay ötelemek zorunda kaldık.

Bu ay Godo-Keiko için aramızdaki yüksek seviyeli katılımcılar aşağıdaki gibiydi.

Andy Fisher 6.Dan Renshi

Mark Needham 5.Dan

Akın Aşnaz 5.Dan

Miyuki Fisher 5.Dan

Thomas Widdows 5.Dan

Rex Tse 5.Dan


Bu ekibe ek olarak bir çoğu 4.Dan olan 12 kişi daha katıldı. Önceki Godo-Keiko'lara oranla daha az bir katılım olmasına rağmen seviyelerin yüksek oluşu memnuniyet vericiydi.

Kendi adıma güzel bir çalışma oldu diye inanıyorum, çünkü bir süredir aklımda olan bir kaç tekniği özellikle yüksek seviyeli arkadaşlarla çalışırken uygulamak istiyordum. Günün sonunda ne kadar çok çalıştığımı ve bu Keiko da yaptığım tekniklerin hem çok büyük bir oranda başarılı ve bir o kadar da net oluşu beni çok mutlu etti.


Bu çalışma diğer bir açıdan da özeldi. Son bir yıldır Birleşik Krallık'ta bizlerle birlikte yoğun bir şekilde Kendo yapan İsviçre'li arkadaşımız Silvan Ott'la birlikte son çalışmamızı yaptık.

Genç arkadaşım gerçekten çok güzel Kendosu ile hepimizin hem saygısını , düzgün karakteriyle de sevgimizi kazandı. Dilerdim ki daha uzun zamanlar birlikte Kendo paylaşabilelim. 



İsviçre Milli Takımındaki yolculuğun için şimdiden başarılar dilerim. Çok değerli bir takım arkadaşı kazandıklarına inanıyorum.  :)


Bir sonra ki yazımda görüşmek dileği ile 


Saygılarımla

 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2024 Edinburgh Kendo Seminar - Sakın Kaçırmayın !!!

Merhaba Arkadaşlar, Bilen veya araştıran arkadaşlarımızın severek takip ettiği çok keyifli bir kaç blog'tan biri olan '' Kenshi ...