26 Nisan 2014 Cumartesi

All Japan Budogu


Merhaba Arkadaşlar,

Bu defa ki yazımda sizlere, "All Japan Budogu" firmasından bahsedeceğim.

Son dönemde ortaya çıkan bu "kendo Malzeme" tedarikçisi, kesinlikle büyük bir etki yarattı.

Öncelikle bir Japon firması olduğunu düşündüğünüzde , "Hey... kesinlikle ürünleri pahalıdır" diye bir fikir geçiyor aklımızdan. Çünkü genel olarak "Japon" üreticiler her zaman aklımızda "Kaliteli = Pahalı" olarak zihnimizde yer etmiştir.

Ama ne zaman ki hayatımıza "All Japan Budogu" girdi, her şey bir anda değişti.

Öncelikle bizler için artılarından bahsedelim ;

Bir kere ürünleri çok çok hafif, ama bu akılda "ince yada kalitesiz" anlamına gelmesin. Çünkü gerçekten de ilginç bir şekilde ürünleri hem kaliteli, hemde sağlam.

Ucuz ! .... cidden ucuz bee. Niye yalan söyleyim şimdi durduk yere ki ?!?!?
Arkadaşlar, bilen bilmeyenlere anlatsın bi zahmet, yada internet dünyasına üşenmeden bir girin araştırın lütfen. Japonya'da üretim yapan firmaların fiyatlarını araştırdığınızda göreceğiniz şey cidden büyük bir fiyat farkı olacaktır. Netice de bugüne kadar bize verilen mesaj "Bir şeyin orjinalini istiyorsan, bunu yerinden alman gerektiği" olmuştur. Haliyle bu durumda Japonya "Kendo" konusunda her şeyin orjinalinin olduğu tek ülke aslında.

Kargo ...  AHA !    Efendiler, söylemeliyim ki ne çekiyorsak bu yol masrafından çekiyoruz. Haliyle bugün en basitinden 2 Shinai almaya kalksak 3 shinai'lik yol masrafı ödüyoruz. Ki, bunun sonrasında acaba gümrükte takılacak mı diye de kara kara düşünüyoruz.


Ancak bugün "All Japan Budogu"dan herhangi bir malzeme aldığımız da herhangi bir yol ücreti verme durumumuz söz konusu değil.  Yaşasıııınnnn  ...  :D


Peki bu siteden alışveriş yapmamız gerçekten de önemli mi ?

Ben kendi adıma bana soran herkese bu siteyi güvenle öneriyorum. Bir kere "All Japan Budogu" verdiği hizmetin sonuna kadar arkasında durmaya özellikle gayret ediyor.

Eğer aklınıza takılan bir soru varsa lütfen hemen kendileri ile irtibata geçin ve çekinmeden sorun. Yaptıkları işi gerçekten de ciddiye alıyorlar. Oldu ki bir sağlık sorununuz var, ve bunun alacağınız Bougu'nun seçimini ne kadar etkileyip etkilemediğini sorabilirsiniz. Size gerçekten de güzel bir şekilde geri dönüş yapabiliyorlar.

Bu dönemde açık ara en çok satılan ürünleri ise "YAIBA" isimli Bougu Setidir.


Bu set , fiyatı ile inanılmaz dikkat çekici , çünkü bugün Japon ürünü bir bougu almak istesek ödemek zorunda kaldığımız fiyatlardan o kadar uzak ki.

Arkadaşlar, .... "YAIBA Bougu" : 295$  !!!!! 


* **  ***   www.alljapanbudogu.com   ***  ** *




Saygılarımla




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2024 Edinburgh Kendo Seminar - Sakın Kaçırmayın !!!

Merhaba Arkadaşlar, Bilen veya araştıran arkadaşlarımızın severek takip ettiği çok keyifli bir kaç blog'tan biri olan '' Kenshi ...